Til Menu  

  Kommende kampe:

  • 22. september
   Kl. 14.00
   Randers HK - EH Aalborg
   Arena Randers
  • 06. oktober
   Kl. 13.00
   Skanderborg Håndbold - Randers HK
   Fælledhallen
  • 12. oktober
   Kl. 18.30
   Randers HK - Ringkøbing Håndbold
   Hobro Idrætscenter

  Nyheder

  Kan Niels og Tove trylle?

  Randers HK i Final 4, Hvilken holdindsats!

  Dagens pressemøde

  Dato: 27-09-2017

  Randers HK havde idag indkaldt til pressemøde hos samarbejdspartner Houlbjerg & Wittrup, hvor man bl.a ville præsentere en ny spiller til truppen til den kommende sæson 2018/19.

  Det blev ingen stor overraskelse, da cheftræner Niels Agesen præsenterede vores nye spiller - Sabine Pedersen, som pt spiller i FCM Håndbold - du kan læse mere om Sabine på nedenstående link

  http://www.randershk.dk/nyheder/nyhed/randers-hk-forstaerker-sig-med-ligaprofil?Action=1&M=NewsV2&PID=15607

  Randers HK har ambitioner om at forstærke det nuværende hold på 5 pladser, men hvad betyder det, ja det er svært at spå om, men en ting slog Niels Agesen fast, at ingen spiller har fået at vide, at de ikke er en del af holdet i den kommende sæson, det er alt for tidligt.

  Det nuværende hold og trænerteam har allerede flyttet sig et stykke, men vi må se tiden an, før vi får at se, hvordan fremtidens Randers HK hold ser ud, og heldigvis for det - der er jo masser af spændende kampe tilbage i denne sæson, vi er jo lige startet igen.

  Det betyder heldigvis også, at vi ikke nødvendigvis skal sige farvel til en af vores nuværende stregspillere Jose og Clare - da Niels også sagtens kunne se et hold med 3 dygtige spillere på stregen.

  Vi byder Sabine velkommen i Randers HK - men hun skal dog lige færdiggøre sin sidste tid i FCM trøjen, så vi må vente til efter sommerferien.

   

  Jimmi Thomassen