• 31. marts

UNØDVENDIGT NEDERLAG I AARHUS

Er du klar til Final 4?

Dato: 27-12-2018

Så er det endelig blevet tid til årets FINAL 4 i Santander Cup! Og Randers HK pigerne er med :-)

Det samme er Randers HK´s Fanklub, og håndboldfesten starter allerede i bussen når vi har afgang fra Arena Randers lørdag morgen kl. 9.30 med morgenmad og friskbrygget kaffe.

Som hovedsponsor for FINAL 4 har Santander i år sat alle sejl til for at lave en fantastisk event! Hele opsætningen omkring Final 4 er vendt mod Fanklubberne og tilskuerne generelt!

Vi får en ekstra passager med i bussen, nemlig en stemningsreporter fra Santander. Vi skal bl.a. have lavet lidt små videoklip undervejs, som skal bruges på storskærmene i hallen under kampene - lidt drillerier fans imellem......

Når vi når Esbjerg har vi sørget for friske sandwich, så i ikke skal starte med at købe frokost!

Indenfor i DOKKEN er der lavet en Fanzone, hvor man bl.a. kan få udleveret hatte, flag, få lavet ansigtsmaling i klubfarverne m.m.

Det er også muligt at få lavet billeder hvor man løfter pokalen som en sand vinder :-)

Som vi tidligere har fortalt er der konkurrencer Fanklubberne i mellem i pauserne mellem halvlegene i de 4 kampe. Det skal nok blive sjovt når der skal dystes i stoledans, mål til mål scoringer, trickskud og de bedste lunger......

Udover fans deltager McMisse og de andre klubbers maskotter også i flere af konkurrencerne.

Der vil være kontante præmier til Fanklubbernes arbejde efter placeringen i de forskellige konkurrencer, så hvis vi klarer os rigtig godt kan vi måske lave noget ekstra for Fanklubbens medlemmer senere på sæsonen :-)

Vi håber i alle glæder Jer rigtig meget til Final 4, og er klar til at give den gas for Randers HK!!!!