• 22. september

HEINDAHL OG CO SEJREDE TIL SIDST

FAN-tastisk opbakning til Randers HK

Dato: 29-08-2019

Det kan godt være der har været lidt blæst om Randers HK den seneste tid, men opbakningen fra Fanklubben fejler bestemt ingen ting, tværtimod!!!!!

"Danmarks måske hyggeligste Fanklub" er ikke en af Danmarks største målt på antallet af medlemmer, men der er ingen tvivl om at det er nogle af de mest loyale og deltagende fans!

Den opbakning der er til vores arrangementer med spilletruppen og til udebaneturene i Ligaen, er der kun få klubber der kan matche!

I forrige weekend havde 20 fans valgt at flytte til Skjern fra fredag til søndag, da pigerne var med i træningsturneringen "Naturens Rige Cup". En weekendtur der efterhånden er blevet endnu en hyggelig tradition i Randers HK´s Fanklub.

Når Randers HK spiller på udebane er Fanklubben altid med på tribunen, og til mange kampe i et antal der kun overgås af NFH Support, Odense Inferno og Viborg HK´s Fanklub.

Den store opbakning fortsætter når Randers HK spiller første ligakamp mod Silkeborg Voel KFUM i Voelhallen fredag d. 30. august!

Når Fanbussen fra Faarup Turistbusser kører fra Randers kl. 17.15, er det med 36 forventningsfulde fans ombord. Det er simpelthen imponerende!!!!!!

Fredag d. 6. september kører bussen igen, og denne gang mod Odense. Til denne tur er der allerede tilmeldt 20 fans, og sidste tilmelding er først på tirsdag ved hjemmekampen mod Skanderborg Håndbold.

Du kan derfor stadig nå at tilmelde dig denne tur for kun 100 kr. for medlemmer. Er du ikke medlem endnu, så kan du også sagtens nå at melde dig ind og blive en del af hyggen! Kom hen til os i Fanstanden ved hjemmekampe eller se hvordan andet sted her på hjemmesiden.

Bestyrelsen i Randers HK´s Fanklub vil gerne sige en KÆMPE STOR TAK til vores medlemmer, for jeres fantastiske opbakning til de arrangementer vi laver, og den store deltagelse på udebaneturene.

Det betyder rigtig meget for det sociale i Fanklubben, og ikke mindst for pigerne på banen!!!!!

VI SES I HALLEN