Formanden har ordet

Dato: 26-04-2021

Kære medlemmer af Randers HK´s Fanklub.

Håndboldsæsonen er ved at være slut. En sæson, anderledes og frustrerende for rigtig mange af alle os fans, der hver uge glæder os til at skulle i hallen og se pigerne spille håndbold. Desværre er halvdelen af sæsonen afviklet uden tilskuere. Vi fans har ikke set hinanden i rigtig lang tid. Bestyrelsen håber I alle vil være klar til den nye sæson efter sommerferien. Vi håber I alle møder op igen. I må rigtig gerne tage venner og bekendte med, vi trænger til nye og flere medlemmer, så fanklubben også i fremtiden kan være en stærk faktor i hallen og overfor Randers HK.

Ordinær generalforsamling.

Ifølge vedtægterne skal vi afholde ordinær generalforsamling inden udgangen af maj måned. De mange restriktioner, regeringen har pålagt os, har gjort det til en udfordring. De sidste ændringer har givet mulighed for at øge forsamlingsloftet i løbet af maj måned og fra 11. juni til 100 personer indendørs, såfremt der ikke skiftes mening.

Da vi ikke har de store programpunkter, har vi i bestyrelse besluttet at gøre som sidste år, at udskyde generalforsamlingen til juni måned. Så burde der ikke være forhindringer for afholdelse af generalforsamlingen. Nærmere indkaldelse, sted og dagsorden vil fremkomme i maj måned, når vi føler os mere sikre på situationen i samfundet.

Har I allerede nu ting, I gerne vil have drøftet på generalforsamlingen, er I velkomne til allerede nu at indsende dem til bestyrelsen. Vi har John Jørgensen og Jackie Thomassen på valg til bestyrelsen. I må også gerne tænke på et nyt emne til bestyrelsen, da vi får brug for det.

Da vi jo ikke kan komme i hallen, vil indkaldelsen komme her på facebook og som SMS til alle medlemmer. Vi har desværre ikke andre muligheder. Så hold øje i maj måned.

På grund af hele Corona situationen har vi også været nødt til at aflyse vores afslutningsarrangement med håndboldpigerne i år. Så vi får desværre ikke mulighed for at sige farvel til dem, der forlader Randers HK. Fra bestyrelsens side vil vi her sige tak til dem for den tid, vi har haft fornøjelsen af deres indsats og selskab. Held og lykke i deres fremtidige håndboldliv.

Hvad den nye sæson må byde på, er endnu for tidlig at sige noget om. Vi må se tiden an lidt tid endnu. Bestyrelsen vil være vågen og forsøge at være på forkant, når vi kender situationen. Vi går ud fra, at vi igen får mulighed for at mødes i hallen til kampene. Hvordan situationen med at komme til udebanekampene vil være, er endnu for tidlig at sige. Vi håber på det bedste.

Hav en god sommer, vi ses til generalforsamlingen

Johnny Pedersen

D. 25-03-2021