• 27. januar

TÆT FIGHT GAV SEJR

Glædelig Jul

Dato: 14-12-2020

Det er nu et år siden Randers HK var igennem en nervepirrende redningsaktion, hvor den dårlige økonomi truede med at lukke klubben.
    Heldigvis lykkedes aktionen, så vi stadig har håndbold i Arena Randers.

Rigtig mange, incl. Fanklubben, købte aktier nok til at skrabe de 3,5 mill. kr. sammen, der skulle til at redde eksistensen.
    Oveni redningsaktionen løb vi så ind i Corona situationen, der gjorde det svært at tegne nye sponsorater. Budgetter er skrumpet.
    Det har bevirket at mange unge spillere af egen avl har fået chancen for at vise deres kunnen. De har været et positivt indslag sammen med de lidt mere erfarne spillere. Så sæsonen indtil nu har naturligvis været svingende, men holdet har i en del kampe vist, at Randers HK stadig kan være med, Vi har set fight og gå på mod som lover godt for fremtiden for det unge hold.Ingen anden dansk klub kan prale af at have så mange lokale spillere på holdet. Vi kan med stolthed sige, at Randers HK er et Randers hold, der appellerer til lokalsamfundet.Det bliver spændende at se ind i fremtiden og se et hold, der er bygget op omkring lokalsamfundet, så vi med stolthed kan sige

RANDERS HK ER VORES HOLD!

Vi har været gennem nogle måneder med nedlukninger og begrænset adgang i håndboldhallerne. Begrænsninger, vi nok må regne med i en længere periode, måske resten af indeværende sæson. Det har også betydet, at vi ikke har haft mulighed for at lave ture til udebanekampene. Vi er mange, der savner disse kampe, ligesom vi savner flere tilskuere i hallen. Lad os håbe de kommende vaccinationer vil kunne give os mere vanlige forhold, om ikke andet, så til den kommende sæson.

Vi har desværre måttet aflyse vores traditionelle julefrokost, hvilket ingen beklager mere end bestyrelsen. De skiftende forsamlingspåbud har også gjort, at vi ikke har kunnet lave andre arrangementer end håndbolden. Om vi i foråret får mulighed for at afholde vores lige så traditionelle afslutningsarrangement, må tiden vise. Vi savner alle lidt mere samvær og hygge.

Jul og nytår nærmer sig. Bestyrelsen ønsker alle medlemmer, Randers HK og alle, der støtter op om klubben

GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR!

Vi glæder os til at se Jer igen i det nye år. Pas godt på Jer selv og andre.

Johnny Pedersen