• Tak for alle oplevelserne i sæsonen 2018/19 - Vi ser frem til mange flere i 2019/20

Hygge og håndbold i Skjern

Tag med og støt Randers HK pigerne

Køb sæsonkort pakke hos Randers HK´s Fanklub

Dato: 15-05-2019

Randers HK´s Fanklub er en fantastisk hyggelig forening, med en masse forskellige fredelige mennesker.

Fælles for os alle er at vi interesserer os for håndbold, og vores hjerter banker for de blåblusede Randers piger.

Vi rejser land og rige rundt, ja faktisk det meste af Europa, for at støtte pigerne i kampen for sejr.

Vi vil rigtig gerne være endnu flere, så vi vil glæde os til at byde dig velkommen i Fanklubben!

Med en sæsonkort pakke får du en siddeplads hos Fanklubben til alle hjemmekampe i Arena Randers, samt medlemskab af Randers HK´s Fanklub som giver flere fordele:

- Forskellige arrangementer i løbet af sæsonen, bl.a. med spillere og ledere fra Randers HK.

- Billige busture til Randers HK´s udebanekampe i ligaen.

- GRATIS ENTRE på udebane hvis du har et Randers HK sæsonkort.

- En masse gode oplevelser med Danmarks måske hyggeligste fanklub.

I Randers HK´s Fanklub er det sociale i højsædet, og vi har plads til alle!

En sæsonkort pakke koster kun 600 kr.!

Beløbet indsættes på reg.nr. 9331 konto 0001234684 mrk. sæsonkortpakke

Dit kontingent er hurtigt tjent ind, hvis du bare deltager i enkelte aktiviteter i løbet af sæsonen, takket være vores fantastiske sponsorer!

Meld dig ind inden 31/7, så har du mulighed for at deltage i det traditionelle sæson opstartsarrangement!

Velkommen i Randers HK´s Fanklub!