• Tak for alle oplevelserne i sæsonen 2018/19 - Vi ser frem til mange flere i 2019/20

Dato: 12-03-2019

Det VIL bare ikke lykkedes på udebane...

Desværre så måtte de standhaftige og trofaste tilhængere endnu engang tage den (heldigvis) korte vej hjem fra en udebane tur uden en sejr i bagagen.
    Selvfølgelig er det aller værst for pigerne og holdet bagved, men vi trofaste fans er efterhånden hårdføre og været med til lidt af hvert.

Selvom det har gået rigtig skidt i denne sæson væk fra hjemme arenaen, så har tilmeldingen til udebaneturene rent faktisk været ganske fine - med imellem 20 til 30 pr. tur - det kan vi godt være stolte af - trods resultaterne!

Kampen i morgen onsdag mod Team Esbjerg må vel siges at være Davis mod Goliat, så pigerne kan spille helt frit og måske lave overraskelsen - det er jo set før i den slags kampe!

Resultatet efter afstemningen fra Aarhus United blev som følger:

Kampens Spiller blev Camilla Dalby med 43% og med Martina Thörn på andenpladsen med 29%.
    Kampens Fighter med også 43% blev
    Jamina Roberts.

Camilla og Jamina ønskes stort tillykke.

Sæt X i kalenderen mandag d. 5. august

Deltag i en sjov og hyggelig aften med Randers HK

Køb sæsonkort pakke hos Randers HK´s Fanklub

D. 15-05-2019

Billigt og med garanti for oplevelser!