• 20. februar
      Viborg HK - Randers HK
      Vibocold Arena

Dato: 21-01-2020

En super 1. halvleg giver tro på mange point...

Randers HK pigerne spillede en rigtig flot første halvleg mod stjernerne fra Fyn og viste gejst, entusiasme og ikke mindst tro på egen evner, som henledte tilskueren tilbage på efterårets spil.

Selvom nederlaget blev forholdsvis stort, så spillede pigerne måske en af de bedste kampe i sæsonen og nogle gange kan man godt tabe til et storhold stort og alligevel komme positivt ud af opgøret.

Inden kampen blev det afsløret, at Niels Agesen har fået forlænget kontrakten til 2025. Det var vist en stor overraskelse for de fleste, men i fanklubben hylder vi kontinuitet og selvom resultaterne har været svingende - som selvfølgelig også skal ses i forhold til det økonomiske kaos i kulissen - så ønsker vi Niels tillykke med forlængelsen og det gode arbejde arbejde fremover.

I morgen onsdag tager der sandsynligvis en mindre skare trofaste fans den lange tur til Falster og støtter piger på udebane i støjinfernoet i Nykøbing.
    Hele holdet og fansene ønskes en rigtig god tur derned med håb om begge point med hjem til Kronjylland.

Resultatet af afstemningen efter Odense kampen er således:

Kampens Spiller blev Rikke Thorngaard med flotte 50% og med Stine Broløs på en flot andenplads med 28%.
    Kampens Fighter for anden gang i træk blev blev Stine Broløs
    41%, efterfulgt af Jamina Roberts med 24%.

Rikke og Stine ønskes stort tillykke.

D. 15-02-2020

D. 11-02-2020