Til Menu  

  Kommende kampe:

  Nyheder

  Opstartsarrangement

  MØD RANDERS HK OG DE FANTASTISKE FANS, NÅR DE DYSTES PÅ GOLFBANEN

  Kampens Spiller og Fighter

  Dato: 05-02-2020

  Flot holdindsats sejrede...

  En TTH´s spiller har efter nederlaget i Randers udtalt. Citat: “Man står lidt med en følelse af at vi forærede dem sejren. Vi gav dem omkring 15 kontramål, fordi vi smed bolden væk, så man kan godt sige at resultatet lyver lidt”.
  Det kunne måske også være, at de ikke evnede eller havde fysikken til at komme igennem hjemmeholdets effektive forsvar og deraf var nødt til at spille 7 mod 6 det meste af kampen med den risiko, det kan give!!!!

  Set gennem de lokal patriotiske briller, så spillede vores lokale heltinder en helt igennem flot holdindsats og viste måske det mest seværdige håndbold i de seneste sæsoner. En stærk defensiv, krydret med en del kontramål på en ellers dygtig målvogter i skikkelse af Ditte Vind. Flere bold tyverier med Signe Schaar med 5 mål , samt ikke mindst en fremragende præstation af Rikke Thorngaard med 7 mål - lavet med hurtigt fodskifte, på gennembrud og med overblik.


  I morgen torsdag er der lokalopgør i Ceres Park mod Aarhus United, som i de seneste uger har slået Kbh. Håndbold og spillet uafgjort mod Team Esbjerg!. I deres sidste kamp tabte de godt nok til VHK, men det er på ingen måde et hold, som man ikke skal have den største respekt for. I efteråret spillede Randers og United 29-29, så der er lagt op til en rigtig spændende kamp om vigtige slutspilspoint.

   

  Resultatet af afstemningen efter sejren over TTH blev følgende:

  Kampens Spiller blev med flotte 57% Rikke Thorngaard og med Signe Schaar på andenpladsen med også flotte 34%.
  Kampens Fighter blev Signe Schaar med 38% og tæt efterfulgt af Rikke Thorngaard med 27%.


  Rikke og Signe ønskes begge to et stort tillykke.

   

  Foto: Designfotografen

  Øvrige sponsorer

  Hovedsponsor
  Øvrige sponsorer