• 20. februar
      Vibocold Arena

Dato: 11-02-2020

Kollektivet slog United.....

Det var med stor spænding, at de blå fans indtog Ceres Park - Hal 1 alias Stadionhallen.
    Knap 30 af fanklubbens medlemmer, samt vel næsten samme antal af forældre, administration (én mand), tidligere og nuværende RHK bestyrelses medlemmer og andre blå tilhængere havde taget den korte tur til Aarhus for at støtte hele byens hold i kampen for sejr mod et altid løbestærkt United hold.

Det blev en tæt affære - nærmeste som altid - mod et stærkt hjemmehold, som løber på alt, hvis den mindste chance byder sig!
    I Randers har vi også et hold, der løber kontra pga en stærk defensiv og en hamrende dygtig målvogter, der lukker ned og kaster boldene ud til vores hurtige fløje.

Vinderen af kampen kunne være tippet til begge sider, men på dygtighed og kølighed så vandt Randers en målfattig match og hjemtog 2 super vigtige point:

I morgen onsdag aften får "vi" besøg af rækkens bundprop - EH Aalborg - som meget sikkert skal give en hjemmesejr til RHK, men i en liga hvor næsten alle kan slå hinanden, så skal de selvfølgelig tages alvorligt!

Efter sejren i Aarhus stemte de blå fans og resultatet blev således:

Kampens Spiller blev med flotte 58% Mathilde Juncker og med en anden Mathilde på andenpladsen - Mathilde Riger Orkild med 21%
    Kampens Fighter med 27% blev endnu engang
    Josefine Dragenberg og med en tredeler af Mathilde Juncker/Julia Eriksson/Jamina Roberts med hver 14%.

Mathilde og Josefine ønskes stort tillykke.

D. 15-02-2020

D. 11-02-2020