• 08. april
      Herning-Ikast Håndbold - Randers HK
      IBF Arena

Dato: 29-02-2020

Sydvestjyderne straffede ALLE fejl....

Hvis man skal have en mulighed for at tage point fra topholdet i ligaen, så kræver det vel, at der scores på chancerne og vel ikke mindst, at der laves så få fejl som muligt.

Set i bagklogskabens umådeligt klare lys var der mulighed for at spille stort set lige op med Team Esbjerg, men de frygtelige mange graverende tekniske fejl gjorde det nærmest umuligt.
    Kan vores piger bare lave halvt så mange og så score på lidt flere åbne cahncer, så kan der hentes point mod alle hold i ligaen.

Derudover er der vel en gammel kliche om, at tvivlskendelser tit og ofte følger holdene med stjernerne........!!!!!!

Når alt det negative så er sagt, så er det jo fedt, at se vores lokale heltinder fighte en hvis del ud af bukserne. Det er den egenskab alle vil se, når det spillemæssige "driller". Med fight og vilje kommer man langt.

På mandag spilles der lokalbrag i Viborg og selvom "de grønne" fra domkirkebyen har gang i en flot sæson, så de ikke satse på 2 sikre point mod Randers!

Resultatet er afstemningen blev følgende:

Kampens Spiller og Fighter blev Celine Sivertsen med henholdsvis 28% og 23%.

Celine ønskes stort tillykke med begge titler.

D. 18-02-2020

SIKKER SEJR I ARENA RANDERS