• 31. marts

UNØDVENDIGT NEDERLAG I AARHUS

Dato: 22-02-2019

Dalby´s venstrearm lynede...

De blå Randers piger havde fundet rytmen og ikke mindst målet i den flotte sejr over Silkeborg-Voel.
    Endelig kan man næsten sige, at Agensens tropper fik både defensiven og offensiven til at gå op i en højere enhed, som vi alle har savnet i det meste af sæsonen!

Angrebsspil med masser af tempo og få fejl gjorde, at det blev en meget seværdig kamp og der skal lyde et skæmpe tillykke fra fanklubben.

I dag (lørdag) skal Randers HK en tur vestpå til Gråkjær Arena i Holstebro for at kæmpe mod TTH pigerne på deres hjemmebane og prøve at følge op på succe´en fra i mandags.
    Fanklubben sender selvfølgelig en bus derud for at støtte pigerne.

Afstemningen efter den fede sejr  tidligere på ugen formede sig således:

Kampens Spiller med flotte 68% blev Camilla Dalby og med Martina Thörn på andenpladsen med 21%.
    Kampens Fighter blev Jamina Roberts med 27%, tæt forfulgt af samme Camilla Dalby og Martina Thörn med henholdsvis 23% og 18%.

Camilla og Jamina ønskes stort tillykke.