• 22. september

Kampens Spiller og Fightere

Dato: 02-09-2019

Tæt kamp i Voel-hallen..

Efter flere opløftende træningskampe og en forholdsvis tæt pokal kamp mod Team Esbjerg, var det endelig blevet tid til Ligaen og en udebanekamp mod det stærke Silkeborg-Voel hold - som på dagen havde flyttet hjemmebane til den intime Voel-hal.

Kampen var på forhånd dømt til at blive tæt og hed, ikke mindst på grund af de seneste dages lummervarme.
    Godt et par hundrede tilskuere, samt knap 40 tilhængere fra Randers havde fundet vej til den varme hal.

Det blev en spændende match med føringer til begge hold og et tæt afslutning med hjemmeholdet i føring, så Randers pigerne måtte forcere tempoet og det gav desværre nogle fejl, som Silkeborg kynisk benyttede sig af og vandt kampen pænt komfortabelt til sidst.

Trods nederlaget, så er det fedt at opleve holdet spille med en hel anden teamspirit og med et "fart over feltet" tempo, som var sjældent set i de forrige sæsoner.

Allerede i morgen tirsdag spilles der hjemme kamp mod Skanderborg Håndbold - kl. 18´30 - i Arena Randers.

Kom i hallen og se pigerne kæmpe for at få de to første point - VEL MØDT!!

Der blev stemt på Kampens Spiller og Fighter efter Silkeborg kampen og resultatet blev følgende:

Kampens Spiller blev Mai Kragballe med 56% og med Mathilde Juncker på andenpladsenmed 36%.
    Kampens Fighter blev en deler mellem Josefine Dragenberg og Mai Kragballe med hver 36%.

Josefine og ikke mindst Mai ønskes stort tillykke.