Til Menu  

Formanden har ordet:

Dato: 29-10-2023

 

Dagens topkamp i 2. Division var en spændende affære, der startede rodet og manglede rytme. Det var ikke kun spillerne der ikke top præsterede, det var også dommerne.
Det kan naturligvis få en finke eller 2 til at ryge afsted, men jeg oplevede ikke det var hverken personligt eller over stregen.
Det var ikke den opfattelse den ene dommer havde, og det er han jo i sin gode ret til og valgte derfor at reagere ved at true med bortvisning af tilskuerne. Det skete heldigvis ikke!
Vi skal huske på at det for mange dommere og modstandere er noget helt nyt at der kommer så mange tilskuere til kampene som når Randers HK kommer på besøg.
Det er helt fantastisk at i møder så talstærkt op, det kan ikke anerkendes nok, Tak 🙏
 
Det betyder nok også at nogle dommere måske føler et andet pres end de plejer, og det påvirker præstationen.
Ligesom vi også har set modstandere blive påvirket af det når vi lægger pres på ved at buuhe for passivt spil osv. Det er de slet ikke vant til!
Det der er rigtig vigtigt for mig i dag, er måden i som fans vælger at reagere på! Det nemmeste ville være at fortsætte, da i følte det var uretfærdigt!
Men i valgte den svære model !
Pausen blev brugt på at vedtage stilleleg i forhold til kendelser og bruge alt energi på at heppe, juble osv når der var gode aktioner på banen, redninger, mål mv.
Og hold da op en fantastisk stemning i skabte!
Pigerne holdt fokus på deres præstation i 2. Halvleg og i holdt i den grad fokus på jeres præstation på lægterne!
Det er måske ikke sidste gang vi oplever en situation som i dag, selv om jeg må indrømme at jeg håber det, ikke mindst for spillernes skyld…..
Skulle det ske, kan jeg roligt tænke “ vi har de mest fantastiske fans, som ved hvordan det skal håndteres💪
For jeres håndtering i dag var klasse!!!
Med os videre fra dagens kamp kan vi også tage, at vi kan lave en utrolig god, energisk og positiv stemning bag vores piger, også når det er svært!
Tusind tak for jeres præstation på lægterne i dag, jeg glæder mig til at opleve endnu mere superstemning fra jer til de næste kampe 🙏
I er i en klasse for sig 👏👏👏
Brian Jørgensen